Liverpool snur – innrømmer at disse 90 minuttene ikke er verdt pengene

Skremmer dommerstanden om dagen?. (foto: liverpool, twitter)
Top Article ad

Vi skulle gjerne ha bekreftet at Klopp stiller med seg selv og noen seniorer mot Shewsbury i februar, men Liverpool-manageren lar seg ikke overtale. Men nå snur klubben i prispolitikken sin og innrømmer at FA Cup-kampen på Anfield kun består av det skøytesporten kalte «buljongpar».

For de av oss som ikke fikk med seg norges storhetstid på skøyter da Bislet ble fylt til randen med tilskuere og menn gikk med hatt: «Buljongpar» var den noe nedlatende beskrivelsen på et løp der to uinteressante skøyteløpere konkurrerte mot hverandre og tiden var inne for å stikke ned til kiosken for å kjøpe seg noe varmt å drikke.

Les: Skal vi tolke Solskjær går Fernandes-overgangen rett til fotballhelvetet

Nå kan FA Cup-kampen mot Shrewsbury bli en forrykende fotballkamp med god gammeldags cup-kriging, men Liverpool har selv innrømmet at det ikke er greit å selge fullprisbillett til en Liverpool-kamp «uten» Liverpool.

Ifølge Liverpool Echo har Liverpool nå kontaktet Shrewsbury Town for å samarbeide om en prisreduksjon.

Les på F7: Norske sparepenger bryter folkeretten

Dermed får voksne se Neil Critchley lede Liverpool-guttene for rundt 180 kroner, mens barn slipper inn på Anfield for rundt en tier.

Ingen klubber gir fra seg billettinntekter frivillig, så vi tenker presset fra Liverpool-supporterne har vært betydelig.

Har du tenkt å bruke en tier på ungen din på Anfield denne dagen må du fortsatt avvente bestilling av flyreise. Det eneste som så langt er bestemt, er at Shrewsbury dukker opp på Anfield en eller annen gang mellom 1. og 15. februar.

Les: Tottenham byr spiller og cash for Serie A spiss

Smart trekk av verdens beste klubb.