Luis Campos

Han sto bak oppbyggingen av Monaco i 2013, så bygde han opp Lille til å bli en reell utfordrer til PSG. Luis Campos har den magiske touchen som får storklubber til å rydde plass for portugiseren.

Den tidligere sportsdirektøren hos Lille forsvant ut fra Ligue 1-klubben i desember etter uenighet med klubbpresidenten. Dette betyr at en av bransjens beste er på markedet.

Les: Tuchel gjør klart for første PSG-spiller til Chelsea

I tillegg til å bygge opp de største talentene, er Campos spesielt kjent som mester til å skape solid fortjeneste på spillere. I løpet av en fireårs-periode dealet han frem inntekter på 500 millioner pund ved salg av spillere som Kylian Mbappe, Thomas Lemar, Fabinho, James Rodriguez and Bernardo Silva.

Det er ikke alle klubber som ser verdien av sportsdirektørrollen, men for Campos er denne posisjonen forutsetningen for å lykkes på sikt.

-I moderne fotball er tilstedeværelsen av en erfaren sportsdirektør fundamentalt viktig. De største og beste klubbene i verden er alltid på utkikk etter å hente de beste spillerne for optimale resultater, sier Campos til Sky Sports.

Sky Sports hevder Manchester United og Juventus er på jakt etter signaturen til Campos, der også Arsenal lurker i bakgrunnen.

Les på Engelske klubber: Manchester United har valgt erstatter til Sergio Romero

På spørsmålet om Campos kunne tenke seg jobb i Premier League, kom svaret:

-Premier League er sett på som en av de mest competative in the word. As a competitor, I would obviously like the challenge, avslutter Campos til Sky Sports.

Obviously.

Nå har United nylig engasjert John Murtough som Director of Football, men ifølge Sky Sports kan United ende opp med å gi Campos en rolle på Old Trafford. Med Ed Woodward på vei ut, skal det vel også ryddes plass for endringer.

Les: Tottenham kretser rundt Rafael Benitez