Opp til deg, Jürgen. (foto: liverpool, twitter)

På torsdag var det en del skriving i tysk media om at Bayern München gjorde et siste forsøk på å overbevise Timo Werner om å holde seg i Bundesliga. Ifølge Sky Sports er forsøket helt fånyttes.

Liverpool har kretset rundt RB Leipzigs målmaskin det siste året. Nå hevder Sky Sports at Timo Werner selv har servert seg på Liverpool-fatet og at det nå er opp til Jürgen Klopp.

Les: Ordføreren i Liverpool krever gransking av forholdene rundt Champions League-kampen

Werner signerte forlengelse med RB Leipzig så sent som i august, men sørget for å legge inn en realistisk utkjøpsklausul på rundt 700 millioner kroner.

Sky Sports hevder at det så og si er sikkert at Werner forlater Bundesliga-klubben til sommeren, og at han ønsker seg til Liverpool og til han har uttalt som verdens beste trener.

Les på Popidol: Det kommer en sesong fire av «Westworld»

Stemmer dette, betyr det at det nå er opp til Jürgen Klopp.

ifølge Sky Sports gjelder utkjøpsklausulen til 15. juni, noe som gir Klopp og Liverpool tre uker på å bestemme seg om Timo Werner er The One.

24-åringen skal selv være innstilt på at han ikke sklir rett inn i startelleveren og bryter opp trioen Roberto Firmino, Sadio Mané og Mohamed Salah. Noe som er holdningen Klopp forventer av sine spillere. Her skal det kjempes for hvert eneste minutt spilletid.

Dette skjer (selvfølgelig avhengig av når overgangsvinduet egentlig åpner).

Les: Chelsea blar opp en milliard for Philippe Coutinho