Philippe Coutinho på utlån hos Bayern München

Chelsea eier Roman Abramovitsj kan ikke være plaget så mye av fallende inntekter eller at han ikke lenger får bo i England. – Den styrtrike russeren som nå har bosatt seg i Israel har gitt opp å selge klubben etter å ha forsøkt i et par år og vil heller biffe opp laget.

Den spanske avisen Sport vet hva som rører seg i La Liga og Barcelona, de mener å vite at Chelsea er i samtaler med Philippe Coutinho og at de er svært nære en overgang.

Les: Tilbyr Alex Sandro

Barcelona selger med rabatt, den brasilianske stjernen ble kjøpt av Liverpool for i underkant av 1,4 milliarder, nå godtar de 1 milliard.

Det er noen som mener Chelsea kjøper Coutinho for å terge Liverpool, det må finnes bedre måter å bruke en milliard.

Les: Italiensk media: Conte jager United-stjerne


Ville elsket å spille der
Coutinhos agent Kia Joorabchian uttalte nylig at Coutinho meget gjerne ønsker seg tilbake til engelsk fotball.

– Han likte seg svært godt i Premier League. Han elsket å spille der, og han ville elsket å spille der igjen, sa agenten Joorabchian til Sky Sports og la til:

– Spørsmålet er hvilke klubber som har pengene til å kjøpe ham, og hvor mye Barcelona krever, spesielt med tanke på koronasituasjonen, forklarte Coutinho-agenten videre.

Coutinho har de to siste årene vært lånt ut til Bayern München, men det tyske storlaget har ikke ønsket å kjøpe ham permanent.