Skal ikke ha på seg at han forlater Ajax i "dårlig stand".

Forrige uke var Ajax-manager Erik ten Hag i møte med Manchester United, møte som klubben beskrev som «innledende». Det er 99,9% sikkert at midlertidig manager Ralf Rangnick går inn i en konsultentrolle til sommeren og overlater roret til noen andre. – Til det kjedsommelige har vi hørt det står mellom Paris Saint-Germain manager Mauricio Pochettino og Erik ten Hag.

Nå kan imidlertid somling fra sjefene på Old Trafford føre til innskrenkede muligheter for favoritt Erik ten Hag har i følge Sky flere beilere som ikke har tenkt til å vente.

Les: Svært overrasket han ikke har fått managerjobben i Manchester United enda

På det innledende møtet ble det snakket om Erik ten Hag sine tanker om hvordan Manchester United skulle tas videre, det er vel og bra å snakke om planer, men den nederlandske manageren var overbevist formålet med møtet var å bli enige om en avtale. Penger skal ikke ha vært et problemområde for noen av partene.

Det skal være tre klubber til som nå aktivt søker signaturen til Erik ten Hag uten at noen av de er avslørt av Sky, annet enn at de er store.

Erik ten Hag har vært i Ajax siden desember 2017, han har kontrakt med Æresdivisjonens (Eredivisie) regjerende mestre frem til sommeren 2023.

Les: Har gitt opp Barcelona-talentet etter seks kamper