Skal nordover. (foto: trippier, twitter)

Forrige sommer hadde Trippier halve kroppen inn på Old Trafford, men ble trukket tilbake til Madrid. United gikk for Sancho, Varane og Ronaldo, mens Atletico feilbedømte betalingsviljen til verdens største klubb. Ifølge Sky Sports har det formelle budet på den engelske landslagsspilleren nå tikket inn til Madrid.

Men det er ikke United som er overivrige på overgangsvinduets første dag. Ifølge Sky Sports er det Newcastle som har jobbet seg i posisjon de siste månedene og nå fyrer av første bud.

Les: Everton kaster ikke bort tiden: Første forsterkning på plass!

31-åringen har det siste året fortalt verden hvor mye han savner Premier League, Newcastle kaller, og vifter nå med det som skal gjøre Trippier til klubbhistoriens best betalte. Ifølge Manchester Evening News er interessen for Trippier fortsatt stor hos United, men når Newcastle først trenger en prestisjeovergang og er villig til å betale det som må til, er det tvilsomt at United kan matche tilbudet.

Penger er ikke alt, men for Atletico som skal gi klarsignalet for å slippe Trippier med kontrakt ut neste sesong, betyr det alt. Simeone og gjengen viste at de var villig til å holde engelskmannen tilbake hvis prisen ikke stemte, Newcastles inntog i denne prosessen tilsier at Atletico får et bud United ikke vil kunne matche.

Les på F7: Pigcasso – en gris som maler bilder. Verkene hennes er verdt en formue!

(foto: atletico, twitter)

Hvis det er nedrykksstrid som skal til for at Trippier «kjøpes fri» og kommer seg tilbake til Premier League, er vi overbevist om at det skjer. 31-åringen kommer ikke garantert ikke til å lide noen økonomisk nød.

Sky Sports har ikke snust seg frem til prisen, men skriver at partene er i dialog om overgang.

Blir det overgang til Newcastle, venter det samtidig en gjenforening på Trippier med Eddie Howe, treneren høyrebacken hadde hos Burnley for rundt ti år siden.

Les: Var lovet gull og grønne skoger – stikker fra Leipzig etter 252 minutter på banen

Vi vet det er delte meninger hos United-supporterne om Trippier er medisinen for United, om kort tid blir denne diskusjonen uaktuell.