Vitaly Mykolenko. (foto: everton, twitter)

19 poeng på 17 kamper. Everton-supporterne orker knapt å se på tabellen, der bunnen av Premier League virker nærmere enn en topp ti-plassering. Rafael Benitez har likevel fått bekreftet at han representerer løsningen og ikke problemet for den blå delen av Liverpool. Nå kommer første forsterkning som skal gi umiddelbar effekt.

Håper Everton. Det er tydelig at klubben ikke har tid å kaste bort, og bekrefter på overgangsmarkedets første dag signeringen av Vitaly Mykolenko. Den ukrainske landslagsspilleren hentes fra Dynamo Kiev.

Les: Chelsea er definitivt ikke som andre klubber – hopper elegant over hindring på noen milliarder

-Jeg er 22, men jeg føler meg ikke som en ung spiller. Jeg har erfaring fra å spille på et europeisk nivå… Jeg har alltid drømt om å spille i Premier League, jeg tror spillet mitt vil passe veldig bra, sier Mykolenko til klubbens hjemmeside.

Det mener tydeligvis Everton også. Benitez utstyrer venstrebacken/midtstopperen med kontrakt til 2026. 21 landskamper som 22-åring tyder på at spilleren har et godt utgangspunkt.

Les: Var lovet gull og grønne skoger – stikker fra Leipzig etter 252 minutter på banen

Vi gratulerer.