Hva skjer egentlig? (foto: bale, twitter)

De siste årene har det alltid vært noe sårt ved Gareth Bale, han har aldri følt seg helt ivaretatt av Real Madrid til tross for å være en av verdens aller beste angrepsspillere. 

Nesten kontinuerlig siden overgangen fra Tottenham i 2013 har spekulasjonene rast om at Real Madrid var klar til å selge han, til sommeren kan de endelig få rett.

Les: La Liga kan gi Real Madrid stjerne 12 kampers karantene

Real Madrids nye trener Santiago Solari finner sjeldent plass til Bale i lagets startoppstillinger og ifølge Dailystar har Bale nå bestemt seg for hvilken klubb han ønsker å dra til.

Gareth Bale og hans agent ønsker å gjennomføre en overgang til Manchester United, Ole Gunnar Solskjær sin forvandling av klubben etter han overtok managerstolen skal være til stor inspirasjon for waliseren.

Gareth Bale tror han vil oppleve en opptur ala den Paul Pogba har hatt nå i vinter hvis han kommer til rett klubb.

Det kan godt være Bale ikke får sitt ønske innfridd, det dreier seg om meget store penger. Real Madrid har siden tidenes morgen ønsket seg Chelsea spiller Eden Hazard og har en ide om at en byttedeal Bale mot Hazard, pluss en sekk med penger er veien å få.  Real Madrid som for ikke lenge siden ikke brød seg spesielt mye om det var Chelsea eller Manchester United Bale går til skal nå foretrekke Chelsea, sjansen for et møte mot dem i Champions League er kraftig redusert.

Chelsea som lenge var innenfor topp fire er i en negativ spiral og har havnet nede på 6.plass mens Manchester United nesten som et mirakel har klatret opp til Champions League plass.