Super League shit! (foto: liverpool, twitter)

Når du har vunnet nok trofeer til å bli adlet, blir veien dit glemt. Alex Ferguson var en gigant som manager, men heller ikke redd for å bruke alle triksene i boka. En tidligere Premier League-dommer mener nå Jürgen Klopp følger håndboka til managerlegenden.

Etter Southampton-tapet til Liverpool gikk en grinete Klopp ut og uffet seg over at Solskjær og Manchester United ble tildelt altfor mange straffer sammenlignet med de andre. Den tidligere toppdommeren Mark Clattenburg kjenner igjen managerlusa på gangen.

Les: PSG har endelig manageren som kan lede barnehagen til Champions League-triumf

-Det er flere ting vi må ta ut av Klopps kommentarer. For det første høres han ut som en hypocrite når han antyder at Uniteds spillere bevisst søker straffe. Spillere som Mo Salah og Manë er like dyktige til å bruke samme taktikk. Han begynner tydelig å bli edgy, for ikke siden Fergie har noen forsøkt på en så blatantly forsøk på å påvirke dommeren før en stor kamp. Klopp holdt ikke på med det forrige sesong da Liverpool vant hver uke, sier Clattenburg til Daily Mail.

Les: Aalesund-spiller ettertraktet i det store utland

-Det er mind games – et forsøk på å påvirke dommer Paul Tierney og trenge inn i hodet hans før gigantkampen mellom Liverpool og United på søndag, sier den tidligere dommeren.

For oss virker det som Klopp har innsett at back-to-back triumf i Premier League ikke kan oppnås gjennom Liverpool-spillet alene. Solskjær bør ta dette som et stort kompliment.

Les: Verdens beste klubb ble utsatt for fotballmirakelet