Manuel Locatelli

Allerede før EM var den gamle dame interessert i den italienske landslagsprofilen Manuel Locatelli som til daglig er Sassuolo spiller. – Goal skriver at Juventus har funnet frem en større kalkulator for å regnet ut et nytt bud, tilstrekkelig for å friste sjefene på Mapei stadion.

Da Italia banket Sveits 3 – 0 på onsdag i sin andre EM kamp spilte Manuel Locatelli glimrende og satte inn to mål og sikret med det avansement fra Gruppe A. Italia har full pott med 6.poeng med Wales på andre med 4.

Les: Demba Ba signerte med ny klubb dagen etter han hadde gitt opp

Locatelli er en ettertraktet kar og med briljant spill i sommerens største utstillingsvindu blir det ikke mindre. Juventus er fullstendig klar over at de ikke er alene i jakten på den 23 år gamle midtbanespilleren og jobber på høygir med i sikre seg en avtale raskt. – For hver kamp Italia vinner øker prisen.

Serie A-gigantene tester vannet med et bud på 300 millioner kroner, pluss den 19 år gamle rumenske midtbanespilleren Radu Dragusin. Sassuolo vet de sitter på gull, men i et mesterskap kan alt skje.

Locatelli selv har sagt at han vil ta en avgjørelse om fremtiden etter EM, vi kan garantere det dukker opp fristelser også fra Premier League.

Les: Det står mellom Solskjær, Guardiola og Pochettino

Han har to år igjen av kontrakten med Sassuolo.