Skjønner at han ikke klarer å gjøre utviklingsjobben sjøl.

Mens rival Barcelona vant sin kamp mot Eibar 3 – 0 tidligere på lørdagen og klatret opp på førsteplassen i La Liga tapte Real Madrid mot nyopprykkede Mallorca.

Seieren er Mallorcas andre på rad. Laget har ti poeng og ligger på 14. plass.

Les: Eventyret ender i første runde: Rooney ferdig

Første tap for sesongen

Real Madrid kunne ikke ha fått en mye dårligere start på lørdagens kamp. Allerede i kampens syvende minutt var Mallorca foran. – Lago Júnior dro ballen fra venstre flanke og fikk ballen på høyre fot og slo den inn i det lange hjørnet utenfor Thibaut Courtois ‘rekkevidde.

Les på Popidol: Sir Elton John: «Watford kan ha reddet livet mitt»

Etter målet tok Real Madrid over, men til tross for at de kom til mange sjanser ble det ikke mål i første omgang. – vel over i andre fortsatte Real Madrid å presse på, men laget fra ferie-øya var fornøyde og la seg fullstendig bakpå.

Det ble ikke lettere for Real da de i et kvarter før ordinær tid mistet en spiller i tallene da høyreback Álvaro Odriozola fikk sitt andre gule kort.