Kunne vært spennende to gode venner med hver sin farge

Det er sikkert en del som husker den sveitsiske manageren Lucien Favre fra tysk fotball, han har ledet en rekke Bundesligaklubber som Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach og Hertha Berlin. – Lucien har også ledet Nice, men aldri en engelsk klubb.

Sky Sports melder at Lucien Favre og Crystal Palace er enige om en avtale, men at de venter på en arbeidstillatelse før han kan annonseres. – Ryktene sa at det kom til å skje i løpet av dagen senest mandat.

Les: Carragher: Rett og slett vås om Harry Kane-byttehandel

73 år gamle Roy Hodgson gir seg etter fire sesonger i klubben, det er usikkert om han slutter helt som manager og pensjonerer seg eller han bare slutter i Crystal Palace.

Kan det være Everton som lokker i det fjerne?

I dag tidlig meldte The Guardian at Lucien Favre har bestemt seg i siste øyeblikk for ikke å takke ja Crystal Palace sitt tilbud om en treårskontrakt. – Partene skal ha blitt enige om en treårig avtale om å overta Selhurst Park etter å ha hatt produktive samtaler med Palace sjefene den siste halvannen uken. 63-åringen hadde undertegnet kontrakten torsdag morgen, og Palace hadde allerede søkt om arbeidstillatelse på vegne av Favre og hans to assistenter.

Men så plutselig til tross for at han ble sparket av Dortmund i desember 2020, har den tidligere sveitsiske midtbanespilleren bestemt seg for at han ønsker å ta en lengre pause fra fotballen og ennå ikke er klar til å gå tilbake til alt trøbbelet med å overta en Premier League klubb. Favre antas å ha interesse fra andre klubber – særlig Lille og Fenerbahce – selv om kilder nær ham har insistert på at han ikke har til hensikt å ta en annen jobb i nær fremtid. (Vi tror ikke på unnskyldningen til sveitseren)

Det ser ut til å også utelukke ethvert potensiell overgang til Everton, som også har uttrykt interesse Favre de siste dagene. – På den andre siden, sosiale medier fylles opp av folk som mener å vite at det er nettopp Everton som har sørget for at Favre ombestemte seg. (Og sosiale medier tar aldri feil!)

Palace-formann Steve Parish møtte Favre forrige uke i Nice og hadde vært imponert over hans visjon for klubben etter Hodgsons avgang i slutten av forrige sesong. Men etter å ha avbrutt samtalene med Nuno Espírito Santo, er Favres U-sving en stor skuffelse for klubben i Sør-London.

De må nå gjenoppta prosessen med å prøve å finne en erstatter samtidig som flere spillere utenfor kontrakten på slutten av måneden. – Om noen dager, hvis ikke noe stort skjer tynnes det kraftig i rekkene på Selhurst Park.

Les på F7: En het trekant til besvær