Kane vs. Sterling. (foto: tottenham, twitter)

Du trenger ikke å være enig med Jamie Carragher, men det er noe befriende filterløst over kommentarene til Liverpool-legenden (vi klarte såvidt å ikke trekke inn spyttklyse-episoden som ikke var like sjarmerende).

Så da han skulle forholde seg til ryktet om at Manchester City har lagt inn Raheem Sterling i Harry Kane-potten, kom det et stort skriftlig fnys fra Carragher.

Les: Brasil snudde kampen etter nydelig saksespark-scoring

-Jeg kan ikke tro det jeg har lest i ulike rapporter som hevder at han (Sterling) kan være del av en deal for å hente Kane til City. Med respekt, tror folk at Sterling er i en fase i karrieren der han vil spille for Spurs? Mener de alvor?, skriver Carragher i spalten sin hos The Telegraph.

For Tottenham-supporterne har nok ikke Carraghers «med all respekt» særlig betydning, men må nok innse at han har et poeng.

Les på Popidol: Messis signatur tatovert inn på ryggen til lykkelig brasilianer

Jamie Carragher

-Hvis han (Sterling) var tilgjengelig, ville de beste Champions League-klubbene ha stilt seg opp i kø foran ham, kommer det fra Carragher.

Som har, som oss andre, fått med seg at Sterling – og ikke Kane – er den som har gjort jobben for England så langt i EM. ESPN har forøvrig kommet til samme konklusjon som Carragher: ESPN: Sterling lar seg ikke presse til å bli del av Kane-handel