Tar gjerne tre av gangen. (foto: city, aguero)

Til sommeren er det slutt for 32 år gamle Sergio Agüero i Manchester City. – I samme øyeblikk som argentineren annonserte han forlater den blå delen av Manchester våknet sportsdirektører over hele Europa opp av dvalen og viste hva de må ha.

Vi vet at Chelsea, Tottenham, Leeds, Barcelona og Inter Milan har vært frempå, faktisk var det i praksis klart at Spania skulle være neste stopp, men så skjedde det noe. Sergio Agüero blir garantert ikke arbeidsledig når han forlater Manchester City, det som dog kan by på problemer er å beholde hans 12 millioner pund årslønn.

Les: Daniel Levy vil ha en manager som ikke spiller trist, defensiv Mourinho fotball

Daily Star skriver i dag at Everton har kastet seg inn i kampen, de vil ikke matche lønna, men fordi Sergio Agüero kommer gratis er de forberedt på å betale en betydelig signaturbonus. Sergio Agüero har det egentlig som plommen i egget, 182 Premier League mål er et bevis på det.

Denne sesongen har det vært lengre mellom høydepunktene han har satt bare to mål på ti seriekamper. Sjansen for at Sergio Agüero blir i England øker, leilighetsjakten i Spania er avsluttet, respekten for Everton manager Carlo Ancelotti er stor og gjensidig og argentineren har sagt at en klubb i utfordrersituasjon er å foretrekke.

Les: Markus Krösche er utnevnt til sportsdirektør i Eintracht Frankfurt