Markus Krösche

Det er mye spennende og tydeligvis bra ting som skjer i Eintracht Frankfurt om dagen, de ligger på fjerdeplass i Bundesliga og er i flyt sonen. – Nå har de hentet inn en forsterkning som skal gjøre dem enda skarpere i overgangsmarkedet.

40-år gamle Markus Krösche kommer med solid erfaring han forlater stillingen som sportsdirektør i RB Leipzig på slutten av sesongen for å bli med Frankfurt på en fireårsavtale.

Les: Skjønner ingen ting!-Tilbyr Jens Petter Hauge

«Med Markus Krösche får vi en absolutt ekspert i denne så viktige stillingen. Han har jobbet med suksess i alle sine klubber, og vi er sikre på at vi sammen med ham vil kunne fortsette den positive utviklingen av Eintracht Frankfurt,» sa styreleder i representantskapet Philip Holzer.

Krösche, som fungerte som administrerende direktør for sport i SC Paderborn før han begynte i RB Leipzig i 2019, hadde følgende å si:

«Jeg har fulgt utviklingen av Eintracht Frankfurt tett de siste årene. Klubben har utviklet seg fantastisk og er en flott adresse i tysk fotball, delvis på grunn av følelsesmessigheten her.

«Jeg var overbevist av de intensive diskusjonene med styrelederen, Philip Holzer, og de ansvarlige i Eintracht, og jeg er veldig glad for å være en del av Eintracht-familien fra juni.

«Fra da av vil mitt fulle fokus være på Eintracht. Jeg vil bidra til at den nåværende suksesshistorien til denne gamle klubben kan fortsette å bli skrevet i fremtiden.»

Les på Popidol: Juan Joya Borja mannen med verdens mest hysteriske latter er død