På vei til Premier League

Liverpool er svært nære til å styrke angrepsrekka før overgangsvinduet i januar stenger. De ser ut til å vinne kampen om å signere Porto-vingen Luis Diaz, melder James Pierce i The Athletic.

Diaz har vært på radaren til mange europeiske toppklubber, og Tottenham har presset hardt på for å fullføre en avtale for den 25 år gamle colombianske landslagsspilleren før mandagens frist.

Men Liverpool har vært sterkest linket til spilleren, som de har møtt to ganger i Champions League denne sesongen, og det antas at han foretrekker å de røde fra Anfield.

Flere kjøp: Liverpool vil også hente stjernespiss fra Serie A

Pipe Sierra er den colombianske journalisten som har vært først ute med nyheter rundt Luis Diaz. Han melder nå at 25-åringen har kommet til en muntlig avtale om å bli Liverpool-spiller. 

De røde vil ha klar en langtidskontrakt for ham, som han håper å signere i løpet av de neste timene, skriver Liverpool.no

Kilder forventer at klubbene vil bli enige om en overgangsum på rundt €60 millioner inkludert diverse klausuler, som er betydelig lavere enn €80 millioner som er utkjøpsklausulen det er hevet at Porto ville forlange

LES OGSÅ: Endelig en god nyhet for Wayne Rooney

Diaz som ble toppscorer i fjorårets Copa America blir en viktig brikke i Liverpool planer om å både fornye og ha bedre backup for Roberto Firmino, Sadio Mane og Mohamed Salah som alle blir 30 denne sommeren og går inn i de siste 12 månedene av kontraktene sine.

Et kjøp av Diaz kan bety en exit for Minamino eller Origi på Anfield.

Blålink: Få 10.00 i odds på at Norge vinner flest gullmedaljer i OL i Beijing