Derby manager Wayne Rooney

Det er ikke en supergod nyhet, men i det minste har Derby County fått en måneds frist til å finne en ny kjøper og komme til bunns i validiteten til Middlesbrough og Wycombe sine klager.

EFL har satt Derby County ble satt under administrasjon i september, men det er ennå ikke funnet noen kjøper til Championship-klubben.

Les: Sevillas sportsdirektør Monchi setter ned foten for Newcastle overgang

Derby har blitt trukket poeng flere ganger på grunn av de økonomiske utfordringene, akkurat som klubben ikke fikk hente spillere før de hadde en bærekraftig økonomisk plan.

Fristen for å sende inn en plan til EFL var opprinnelig satt til 1. februar, men fristen er nå forlenget med en måned slik at Derby kan få på plass en kjøper.

EFL sier:

Dagens utvikling vil gjøre det mulig for klubben å oppfylle sine pågående forpliktelser, samtidig som det gir ytterligere fire uker til å fortsette diskusjoner med interesserte budgivere og relevante interessenter i forbindelse med et salg, samtidig som det gir ekstra tid til å søke klarhet over påstandene til Middlesbrough og Wycombe.

Middlesbrough og Wycombe har begge søkt erstatning for manglende inntekter fordi Derby brøt Financial Fair Play-reglene.

Middlesbrough klaget tilbake i mai 2019, etter at Derby tok en plass i sluttspillet foran dem – på et tidspunkt da Derby angivelig har brutt FFP-reglene.

Wycombe har klaget på at sommerens poengstraff for Derby skulle ha blitt effektuert forrige sesong, noe som ville ha sendt kriseklubben ned til League 1 i stedet for Wycombe.

Derby er for øyeblikket nest sist i Championship med 14 poeng på 27 kamper. Klubben har fått trukket 21 poeng denne sesongen.

Les: Har ikke lyst til å spille for Antonio Conte