Gjør din greie, Ole, men fjern benken for Ronaldo...

Settingen var litt spesiell, men kommentaren fra Ferguson var ikke til å misforstå. For skotten er det eneste rette å sette de beste spillerne på banen fra start. Punktum.

Det var i 1-1 kampen mot Everton at Ronaldo startet denne søndagen på benken. Solskjær forklarte det hele med at laget trengte refreshing etter den fysisk og emosjonelt krevende seieren over Villareal tre dager i forveien.

Les: Brentford har fått blod på tann – gjør klart bud på rundt 150 millioner

CR7 kom innpå i andre omgang de United lå foran med 1-0, men kunne ikke hjelpe laget til seier. Andros Townsend fyrte av til 1-1 kvarteret før slutt, og en skuffende poengdeling for United.

Da United-spillerne gikk av Old Trafford med vissheten om at det har blitt to fattige seire på de siste seks kampene, var det en tydelig frustrert Ronaldo som mumlende for seg selv gikk rett ned til garderoben.

Etter kampen ble det filmet et møte mellom UFC legenden Khabib Nurmagomedov og Alex Ferguson. Russeren postet videoen, der han trakk frem at Ronaldo kom på banen først i andre omgang. Svaret fra Ferguson var: «Yeah I know… but you should always start with your best players.»

Les på Engelske klubber: Norsk mannefall i Premier League

Ifølge Sky Sports skal det også ha kommet en kommentar fra Ferguson om at Everton fikk et boost da de så at Ronaldo ikke spilte fra start.

Sky Sports fikk ikke noen kommentar fra Manchester United på hendelsen. Kanskje de skjønte at Sir Alex hadde et godt poeng?

Les: Amerikanske eiere klar for å kjøpe ut supporterne fra Premier League-klubb