Sir Alex Ferguson i kjent positur med gyllen vase!

Manchester United eierne og de andre eierne av det som nå omtales som de grådige utbryterklubbene gjorde feilkalkulasjonen at fansen var like glade i dem som i klubbene de eier. – Prestisjefallet etter å ha forsøkt å rane til seg mest mulig penger gjennom instruksjon av Superligaen er enormt og vil sikkert føre til at noen av eierne rett og slett vil selge seg ut.

Det blir spennende å se hva Glazer-familien gjør med sitt eierskap i Manchester United. – Dagen etter nyheten om superligaen tok og det triste tilbaketoget kom nyheten om at pengemannen på Old Trafford Ed Woodward sier opp sin stilling. Han skal visstnok ha ønsket å gå på dagen, men har blitt overtalt til å sitte ut året. (Noen spekulerer i at han blir sittende for å bistå Glazer familien med salg av deres aksjer).

Les: Superligaen var dømt til å mislykkes

The Athletic skriver at det jobbes med å hente Sir Alex Ferguson ut fra tørkeloftet og inn i en mer aktiv rolle, etter den legendariske manageren gikk av fikk han en «syvende far i huset» rolle på Old Trafford. – Ønsket er at han skal bli mer involvert i klubbens spilleroverganger når Ed Woodward forlater klubben.

79 åringen har vært alvorlig syk, men har vært tilbake på beina en stund, manager Ole Gunnar Solskjær har brukt Ferguson i en mentor rolle og i hvert fall i begynnelsen ofte bedt om råd.

Les: Brendan Rodgers villig til å gå til London hvis han får tilbudet

Den 8. mai 2013 ble det kjent at Ferguson ville pensjonere seg som manager etter den inneværende sesongen. Gjennom 26 år hadde klubben Manchester United vunnet 38 trofeer under Ferguson, inkludert 13 i Premier League og to i UEFA Champions League.