Koster å følge opp 9 .plassen. (foto. brentford, twitter)

16. januar 2024 har Ivan Toney sonet ferdig straffen sin etter 232 brudd på fotballforbundets betting-regler. For Brentford har det ikke vært noe alternativ å presse spissen ut av klubben, men sesongen 2023/24 skal ikke spoleres med at Brentford er for tynt dekket på topp.

Ifølge Football-Insiders kilder har Thomas Frank og gjengen funnet en fremadstormende spiss med imponerende 13 scoringer på 15 U21-kamper i Premier League 2 for Norwich. To måneder etter at David Wagner tok over som trener for Norwich i januar, ble superraske Abu Kamara hentet opp til førstelaget, debuten kom i april.

LES: Forbes: Forhandlinger i gang

Brentford vurderer 19-åringen, med 36 minutter på kamparenaen i Championship, som en spennende kandidat til å bidra til å dekke tomrommet etter Ivan Toney første del av sesongen. Kamara har i tillegg ferdighetene og evnen til å spille i det som finnes av offensive posisjonen, noe Brentford-manageren digger.

Snakk om oppgave! Thomas Frank og Brentford har likevel vist en ekstrem teft på overgangsmarkedet. Kamara har kontraktutløp i 2024 med opsjon på ytterligere sesong. Football-Insiders kilde hevder Brentford vurderer 19-åringen som a star in the making, for 19-åringen kan dette bli en mulighet det kan bli vanskelig å takke nei til.

LES OGSÅ: Chelsea har endelig fått på plass spilleren som scorer mål