Karel Geraerts

Tony Bloom, som fra før av eier Brighton har pumpet inn såpass mye penger i Royale Union Saint-Gilloise at den nå omtales som «den belgiske storklubben». Bloom kjøpte «den belgiske storklubben Royale Union Saint-Gilloise i 2018, da var de i tredjedivisjon. – Denne sesongen endte de på tredjeplass i det belgiske sluttspillet og skal dermed spille Europa League-kvalifisering for kommende sesong.

Den tidligere Bodø/Glimt-spissen Victor Boniface kom til klubben sommeren 2022, og har notert seg for totalt 17 mål og 12 assists på 51 kamper. Karel Geraerts som rykket opp fra å være assistent til å bli manager i fjor har uttalt at det beste stedet å rekruttere nye spillere foruten «hjemme i Belgia» er de nordiske landene.

Les: Sikter seg inn mot 19-åring med 13 scoringer på 15 kamper

Bergens Tidende melder onsdag at Brann har mottatt et bud på rundt 12 millioner kroner for midtbanejuvelen deres, Mathias Rasmussen. – Millionbudet kommer ifølge avisen fra den belgiske storklubben Royale Union Saint-Gilloise, og Brann har foreløpig ikke besvart budet skriver de.


– Det er veldig spennende at jeg er ønsket av en god belgisk klubb. Om det skulle bli en realitet, vil jeg se på det som en suksesshistorie for både Brann og meg, sier Rasmussen til avisen.

Brann ligger på andreplass i Eliteserien etter 11. spilte kamper 10.poeng bak Bodø/Glimt.

LES: Forbes: Forhandlinger i gang

25-åringen sin kontrakt i Brann strekker seg ut sesongen 2024. Rasmussen kom til Brann og Bergen fra danske Nordsjælland i oktober 2020. Før det var midtbanespilleren i Start.