Grrr.

Onde tunger mener at Tyskland er så dårlig at hvis de måtte kvalifisere seg til sommerens EM ville de ikke klart det. – Men som arrangørland er de allerede på plass.

Flere og flere er redde for at EM på hjemmebanen blir en fiasko og det med god grunn.

Les: Får hasteinnkalling fra Manchester Uniteds arge Premier League-rival

Tyskland skal arrangere EM i 2024, men det går dårlig sportslig.


Den tidligere Bayern München. Liverpool og Newcastle spilleren Dietmar Hamann øser av sin kunnskap på Sky Sports: «Ingenting har fungert» Det tyske landslaget har ikke vært dominerende på lenge. I september fikk Hansi Flick sparken som landslagskaptein etter tre strake tap. 4-1-nederlaget hjemme mot Japan var dråpen for det tyske forbund.

Inn kom unge Julian Nagelsmann, som fikk i oppgave å snu skipet. Starten har imidlertid ikke svart til de høye forventningene eller årslønna på 50 millioner kroner. Sky-eksperten Dietmar «Didi» Hamann mener at Nagelsmanns tid allerede er talt og lanserer en teori. Vennskapskampene til våren blir avgjørende for Nagelsmanns fremtid.

LES: Stikker av med Liverpools utvalgte midtstopper

«Hvis kampene mot Frankrike og Nederland i mars går galt, blir ikke Nagelsmann landslagssjef under EM. Det går ikke, vi har ikke råd.

Siden Nagelsmanns inntreden har Tyskland tapt mot Tyrkia og Østerrike. De har også spilt uavgjort mot Mexico. Hamann tror ikke ting har snudd til det bedre. «Ingenting har fungert, han vet like mye, om ikke mindre, som før de kampene.

Det tyske landslaget skal spille som vertsnasjon i gruppe A under EM neste sommer. I den gruppen ble Tyskland trukket mot Ungarn, Skottland og Sveits.