Sånn vi liker å se den franske verdensmesteren. (foto: united, twitter)

På begynnelsen av sesongen misset Raphael Varane fire kamper etter skade. De siste 11 kampene har den franske spilleren vært på banen fra start i bare én. Med saudiarabiske klubber varslet på Varane-jakt, har 30-åringen vært linket til en exit allerede i januar. Ulike engelske medier har også hevdet Varane er lite fornøyd med situasjonen der Ten Hag putter Maguire/Jonny Evans foran i spilletidskøen. Så hva skjer, under måneden før overgangsvinduet smelles åpent? Som vanlig konsulterer vi lokalavisa for svar.

Manchester Evening News tar stolthet i å finne ut hva som skjer bak kulissene hos Man United, denne gangen har lokalavisa snust seg til at Raphael Varane har ingen ønske om exit i januar.

LES: Sikker Julian Nagelsmann får sparken

Franskmannen har kontraktsutløp 2025 med Uniteds opsjon på ytterligere sesong, ifølge Manchester Evening News har Varane vist ingen ønsker om å forlate klubben i januar og akter å følge ambisjonen sin om å spille for United.

ENGELSKE KLUBBER: Trenger David de Gea for å redde Premier League-sesongen

Lokalavisa melder det eneste som kan få Varane til å skifte mening, er hvis United-ledelsen sender signaler om at han ikke er del av klubbens plan videre.

Dette er gode nyheter for Varane-fansen.