I am ready, guys.(foto: chelsea, twitter)

Da tidenes mestscorende Chelsea spiller Frank Lampard ble hentet inn som manager for et par år siden (sommeren 2019) var alle klar over at han var litt i ferskeste laget til å ta ansvaret i en så stor klubb. – I Januar fikk 42 åringen sparken etter påtrykk fra Chelsea-eier Roman Abramovitsj som med rette ikke syntes han fikk nok igjen for sine 2 milliarder kroners kjøp i sommer.

Nå kan Frank Lampard, helt uten dramatikk vente tilbake til Premier League i sommer.

Les: Premier League neste for Orkun Kökcü

Roy Hodgson begynner å bli en veldig gammel mann, det er få, om noen, som tror han fortsetter på Selhurst Park en sesong til. – 73 åringen kan med rette hvile på sine laurbær. (Han har i tillegg til å ha ledet storklubber som Viking og Örebro og vært sjef for en rekke landslag og klubber i England)

Crystal Palace er ute og søker etter en ny manager ifølge Football Insider er Frank Lampard sammen med Eddie Howe og Burnley-manager Sean Dyche på klubbens «short list». – De nært på prosessen mener Frank Lampard er voksen nok til tross for at han som lite erfaring som manager, før han overtok Chelsea hadde han bare en sesong bak seg som manager. – Den første sesongen gikk det veldig bra, Chelsea landet på fjerdeplass og fremtiden så lys ut, men da klubben i sommer kunne handle igjen etter en kjøpskarantene gikk ting over styr.

En ting er helt sikkert, Frank Lampard har med sine 648 kamper og 211 mål for alltid heltestatus i Chelsea. – Nå går ferden videre og lander han ikke Crystal Palace er han nevnt i andre sammenhenger, blant annet Bournemouth, Celtic og Englands U 21-landslag.

Les: Slettes ikke sikkert Jesse Lingard i knallform blir i West Ham