Foto: Marius Simensen: Sigurd Tafjord

Den tidligere AaFK-junioren hentes til klubben etter god utvikling i Brattvåg og Spjelkavik. 23-åringen, med fortid i Aalesunds utviklingsavdeling, har skrevet under på en kontrakt ut året.

Aalesund trenger all den hjelpen de kan få, denne sesongen har gått fra å være en tragedie i starten til enda verre, etter 19 kamper ligger de desidert sist med bare 7 poeng. Oppgaven til tidligere Brann trener og nyervervet redningsmann Lars Arne Nilsen er tilnærmet umulig.

Venstrebacken kom til Aalesund fra Langevåg som 16-åring i 2014. To og et halvt år senere ble han lånt ut til Brattvåg, før han gjennomførte en overgang til Spjelkavik sommeren 2017. Nå er han altså tilbake hos tangotrøyene – denne gang på A-laget.

Les: I dag besøker en fantastisk målscorer legen til Manchester United

  • Sigurd er en lokal og klubbutviklet spiller som har trent med oss de siste to-tre ukene etter en frustrerende sesong uten trening og kamper med kontakt. Han har hatt veldig fin utvikling i Spjelkavik, og har vist såpass bra utvikling hos oss de siste ukene at vi ønsker å ha Sigurd med oss ut året i første omgang. Sigurd har spennende kvaliteter som venstreback, og dette vil gi oss god dekning i denne posisjonen, sier sportslig leder Bjørn Erik Melland.

Les på Spanskfotball: Den amerikanske Ajax stjernen Sergino Dest er på plass i Barcelona