Ikke helt i mål med keeperkabalen.

Det ser ut som m både Manchester United og Edinson Cavani har gått igjennom en prosess for å komme frem til at de er en «match made in heaven». – 33 år gamle Edinson Cavani hadde på ingen måte sluttet å score mål for Paris Saint-Germain da hans kontrakt gikk ut i sommer.

Etter vår mening burde den franske storklubben beholdt tidenes toppscorer et par år til, minst. L’Equipe var først ute med å fortelle at Cavani er på plass på Old Trafford i dag og gjennomfører legesjekk.

Les: Glem Werner, glem Havertz, her er sommerens beste signering

Manchester United skal ha godtatt begge kravene til Edinson Cavani, – to års kontrakt og samme lønn som i Paris. – 10 millioner euro i året.

Det er akkurat dette Manchester United trenger, bare vent å se, dette blir enda bedre enn da Bruno Fernandes signerte i vinter.

Les: Da Bayern München hentet Schalke keeper Alexander Nubel var det i praksis over

El Matador

Cavani startet karrieren sin som sjuåring for Danubio FC i Uruguay, og fikk sitt gjennombrudd i den italienske Serie A-klubben US Città di Palermo. Han spilte i klubben i tre år før han i 2010 dro til Napoli.

I sesongen 2011–12 vant han sin første pokal, Coppa Italia, der han var toppscorer med fem mål. I Napoli fortsatte Cavani å score 33 mål hver i sine to første sesonger, etterfulgt av 38 mål i sin tredje sesong, hvor han også endte som Serie A toppscorer med 29 seriemål.

Han spilte for Napoli fram til 2013, da Paris Saint Germain betalte rundt 64,5 millioner euro for en overgang. – Noe som var den dyreste overgangen i fransk historie.

I januar 2018 ble han klubbens toppscorer gjennom tidene med sitt 157. mål. Som PSG spiller vant Cavani seks Ligue 1-mesterskap, fem Coupes de la Ligue og fire Coupes de France. Han ble kåret til Årets spiller i Ligue 1 for sesongen 2016–17 og var ligaens toppscorer i sesongene 2016–17 og 2017–18.

Fordi han er iskald og fullstendig rolig foran mål er Cavani kjent med kallenavnet «El Matador»