Ung og lovende!

Den portugisiske klubben Porto har ikke tenkt å la tiden løpe fra seg og har allerede startet finansering av en bonus sesong eller to for landets aller største fotballstjerne Cristiano Ronaldo.

37 år gamle Ronaldo forlot Porto sin største konkurrent Sporting 12 august 2003 i en overgang til Manchester United i en overgang verdt 19 millioner euro. Bøtter med penger, priser og seiere senere signerte Cristiano Ronaldo en toårskontrakt med Manchester United i fjor sommer.

Portugiseren skal være i tenkeboksen om en exit allerede i sommer, det er to forhold som definitivt spiller inn på hans valg. Det første, hvem som overtar som manager etter Ralf Rangnick og det andre om Manchester United klarer å kvalifisere seg til Champions League.

Les: Racet er i gang: Første klubb flagger sin interesse for free agent Dybala

For øyeblikket kan det holde hardt. Manchester United ligger på 6.plass med 50.poeng. (4.plassen har Arsenal med 54.poeng og en kamp mindre spilt)

Det har tidligere vært snakk om en retur til Sporting når det nærmer seg pensjonsalder, men nå har Porto ifølge Football Insider satt alle kluter til for å lokke han til dem, allerede i sommer. Porto leder Primeira Liga med god margin og etter alle solemerker surfer de inn mesterskapet og dermed også kvalifisering til gruppespillet i Champions League.

Den 84 år gamle presidenten i Porto Jorge Nuno Pinto da Costa som havnet i «dødens gruppe» i gruppespillet sammen med Liverpool, Atlético Madrid og AC Milan satser på litt flaks og en hjemkommen superstjerne til neste sesong.

Les på F7: Norge raser på liste over verdens lykkeligste land