Boubakary Soumaré

Den franske Ligue 1 klubben Lille har ikke noe valg, økonomien er råtten samtidig som de sitter på en av de mest spennende spillerne i fransk fotball for øyeblikket. 22 år gamle Boubakary Soumaré har imponert stort på et lag som har gjort det sportslig svært bra denne sesongen.

Mot alle odds leder Lille serien fire poeng foran Paris Saint-Germain som har en vanvittig stor klubbkasse. Allerede vet vi Manchester United, Barcelona, Juventus og Paris Saint-Germain har vært frempå for å sikre seg den defensive midtbanespilleren.

Les: Jürgen Klopp setter en propp i exit rykter

Franske aviser skriver Boubakary Soumaré er et større talent enn Paul Pogba.

Lille, ønsket ikke å selge til en konkurrent og vil derfor helst selge til en klubb utenfor Frankrike. I fjor sommer kom Newcastle med et bud på 350 millioner kroner som ble toppet med 50 millioner av PSG som ville hente tilbake sin ungdomsspiller. – Begge fikk nei, prisen var alt for lav.

Situasjonen skal være annerledes nå, Lille er i ferd med å bli seriemestre, men økonomien er enda verre på grunn av Covid-19 pandemien. Lille må selge spillere i sommer samtidig som Boubakary Soumaré sin verdi er kraftig økende.

Litt overraskende på grunn av listen med klubber som er interesserte skal i følge Fabrizio Romano Leicester være den mest sannsynlige neste arbeidsgiver. – Allerede skal de personlige betingelsene være i boks, nå gjenstår det bare avtale klubbene i mellom. Skal i tippe og det gjør vi jo innimellom vil prisen ligge rundt en halv milliard pluss bonuser.

Les på Helsesjefen: Banksy bilde skaffer millioner til helsevesenet