The one, the only.

Sergio Ramos informert Real Madrid om at han ikke vil forlenge i sommer – et meget innbringende tilbud har kommet inn i løpet av de siste dagene. – Det er passende å bruke store ord om Sergio Ramos sine 16 år i Real Madrid, man kan godt si det er en ære som nærmer seg slutten.

Kaptein Ramos har informert ledelsen i den kongelige klubben han ikke ønsker å forlenge. – Real Madrid har nemlig ikke rikket seg en millimeter fra deres opprinnelige forslag til ny avtale, kun et år og 10% lønnsreduksjon.

Les: Sofija Milo forloveden til Luka Jovic vil savne sin manikyrist

En kjempe, en leder, en fargeklatt!

En annen, men så langt hemmelig europeisk klubb skal ha kommet med et særdeles godt tilbud som Sergio Ramos har akseptert. Selv om han kan se tilbake på en sesong der han ikke spilte mye på grunn av skader – og akkurat nå covid-19 – er hans historie i klubben bemerkelsesverdig.

Les: West Ham er svært interessert i Arsenal spiss

Real Madrid blir en mindre fargerik klubb nå, Sergio Ramos har et engasjement som er smittende, du ser aldri den spanske forsvarsspilleren komme tuslende ut på banen. – Det kan være røft også, i sin tid i Madrid er han sendt av banen med rødt kort hele 26 ganger. 101 mål har det også blitt, noe som vitner om en god skuddfot også.

Siden han kom fra Sevilla i 2005, har han spilt 670 kamper for klubben og bidratt til å vinne en imponerende mengde pokaler til klubben. Fem mesterskap, to cupseire, fire Champions League og fire verdensmesterskap for klubblag.