Kanskje en 34-åring er løsningen? (foto: united, twitter)

Midt inne i et knalltøft kampprogram er det vanlig at kamper som går mot sikre seire får managere til å senke tempoet og ta av de beste spillerne som bør ha mest mulig hvile. Historien til Manchester United sørget for at 4-0 ledelse mot Southampton til pause ble møtt av motsatt strategi.

Nå ble riktignok Edinson Cavani sendt i dusjen etter første omgang, men Solskjær forklarte dette med en smell i ankelen. Ellers var det full speed fra første spark etter pausen.

Les: Spansk media: Real Madrid planlegger å ofre en av sine største talentet

Resultatet ble 5 scoringer i andre omgang mot 4 scoringer i første. For Solskjær var det aldri et alternativ å gå glipp av noen scoringer.

-Man er nødt til å gripe mulighetene i både tette og åpne kamper, for man vet aldri hva som blir den avgjørende faktoren. Vi vet bedre enn noen andre hva målforskjell kan gjøre, for vi har tapt tittelen på målforskjellen, sier Solskjær til BBC.

Og ripper opp i historien fra 2011/12-sesongen der United ble henvist til andreplass i Premier League etter en sen Sergio Aguëro-scoring i Citys seier over QPR.

Never again. Tirsdagens historiske 9-0 seier «dedikeres» derfor Sergio Aguero.

Les: Solskjær har skrevet fotballhistorie med STORE BOKSTAVER – og gullpenn