Sergio Aguero

Sergio Aguero så emosjonell ut etter at en lege informerte ham på en direktesending om at han kunne gå tilbake til profesjonell fotball. – Manchester Citys rekordscorer ble tvunget til å pensjonere seg i desember 2021 etter at han fikk en hjertearytmi bare måneder inn i oppholdet i Barcelona.

Den argentinske spissen har blant annet vunnet Premier League hele fem ganger med Manchester City og i sesongen 2014/2015 toppscorer med 26 mål.

Siden den gang har Aguero skapt en mediekarriere via Twitch og spilt fotball tilfeldig som en del av Gerard Piques syvmanns Kings League. På starten på en av sine sendinger innrømmet Aguero at han trener for en retur til profesjonell fotball, og fortsatte med å ringe kardiologen sin direkte.

Les: Paris Saint-Germain går etter Erik ten Hag sin drømmesignering

«Folk spør meg og vel, jeg vet ikke… Hva synes du?» spurte Aguero. «Hvordan har jeg det for 20 minutter med handling? Jeg vet ikke om det er 20, men ti?»

Kardiologen svarte: «Du vil ikke ha noen problemer med å spille så lenge.

«Logisk sett må vi gjøre studiene, som allerede samsvarer, og få deg til å løpe som om det var en kamp… Når du nærmer deg de to midtstopperne, hvis du må gjøre et triks, noe sånt, har du å være godt forberedt.

«Så jeg vil si til deg: ‘Gjør deg klar, det er håp’ kan du si. Du må bli frisk, i en fysisk tilstand i noen minutter [med handling]. Kort sagt, det er mulig.»

En strålende Aguero gned hendene sammen i glede ved utsiktene til en fotballretur.

Snart begynte seerne å spørre argentineren om han ville returnere til Independiente, hvor han startet sin karriere før han flyttet til Atletico Madrid i 2006.

Aguero sa: «Hvis Carlitos [Tevez, Independiente-manager] ringer meg, hva forventer du at jeg skal gjøre?»

Aguero la til at planen hans før pensjonering var en flytting fra Barca tilbake til Independiente.

«Ja, tanken var å kunne komme i seks måneder eller et år,» sa han. «Ideen var å spille her og deretter henge opp støvlene mine, men det skjedde ikke.»

Les på Engelske Klubber: Manchester United-legenden river opp sine forgylte røtter