Frenkie de Jong skal presses til en avgjørelse. (foto: barca, twitter)

Hvis vi skulle peke på en spiller som Manchester United manager Erik ten Hag tenker på når han går til sengs om kvelden må det være Barcelonas midtbanespiller Frenkie de Jong.

Klubben har akkurat fått hjerteskjærende nyheter fra La Liga som gjør at de må halvere sine lønnsutbetalinger neste sesong eller risikere alvorlige konsekvenser. – Salg av spillere og andre nye inntekter kan gjøre at La Liga i løpet av sommeren øker lønnstaket noe, men viktigs Barcelona må kutte lønninger. Dette samtidig som de etterbetaler lønninger til stjerner som Lionel Messi og Jordi Alba.

For to år siden ble Manchester United og Barcelona enige om salg av Frenkie de Jong. Nyansatt Manchester United manager Erik ten Hag var sønderknust da han fikk vite sin favoritt fra tiden de hadde sammen i Ajax satte seg på bakbeina og plent nektet å forlate Camp Nou.

Les: Chelsea kan inngå avtale med UEFA om å «utestenge seg selv»

Barcelona har ikke noe valg lenger og heldigvis for den spanske klubbens finanser vil ikke Frenkie de Jong nekte denne gangen. Prisen vil ligge på 80 millioner euro eller mer, det skremmer ingen av de som har vist interesse så langt. Chelsea, Bayern München og Manchester United venter bare på muligheten for å gjøre en avtale.

Sport melder i morgentimene i dag at Paris Saint-Germain ikke bare har speidere på tribunen hver gang Frenkie de Jong spiller, men også har har signalisert de vil komme med et bud på 60 millioner euro.

Mundo Deportivo skriver at Barcelonas prislapp for de Jong er betydelig høyere. Den spanske storklubben vil ha 100 millioner euro.

Les: Keeper med to Premier League-titler kan nå vente seg telefon fra Ryan Reynolds