Kepa Arrizabalaga

Ingen har noen sinne betalt og fortsetter å betale for det som ganske raskt ble en andrekeeper. Chelsea kjøpte den spanske målvakten Kepa Arrizabalaga fra Athletic Club i 2018 og betalte hele 830 millioner kroner. – Det var verdensrekord i noen dager for en keeper helt til Liverpool i keeperkrise kjøpte Alisson Becker fra Roma. Et kjøp som i motsetning til Chelsea var sitt svært vellykket.

Kepa Arrizabalaga er nå andrekeeper bak Edouard Mendy som mer en godt nokk fyller rollen førstekeeper, det er ingen sjanse for at 27 år gamle Kepa igjen blir en prioritet for Chelsea som en god stund har forsøkt å få til et salg.

Les: Dumping av Coutinho ble ikke nok for Barcelona

Problemet har vært og er fortsatt lønna. The Athletic melder at Lazio gjerne vil hente Arrizabalaga, men at lønnen på 170.000 pund, drøyt to millioner kroner i uken er et problem for den italienske klubben. – Den spanske keeperen har stått steilt på at lønna ikke kan røres, men nå skal han være på glid samtidig som Chelsea i samtaler med Lazio har signalisert de er villige til å sukre en deal.

Arrizabalaga har for tiden kontrakt med Chelsea til sommeren 2025 og er denne sesongen oppført for syv kamper.

Les på F7: 500 000 nordmenn har astma