Senket Manchester United i 2016 – nå kommer belønningen hos City

308
Noen har planer for van Brockhorst. (foto: van brockhorst, twitter)

Den nederlandske legenden står med nesten 600 kamper på CV´en. Rangers, Arsenal  og Barcelona er noen av klubbene han han spilte på, i tillegg til rollen som kaptein for Nederland da de tapte knepent i VM-finalen 2010 mot Spania. 44-åringen skal nå lære seg fotballfaget fra sidelinjen.

Nå er ikke van Brockenhorst noen nybegynner som manager. I 2017 skapte han kaotiske tilstander i Rotterdam da han som manager ledet ungdomsklubben sin til det første Eresdivisie-trofeet på 18 år.

Les: Liverpool drev med skittent spill

Men i sommer ble kontraktsforholdet med Feyenoord avsluttet, og 44-åringen har hatt en lengre ferie.


Les på Popidol: Her er historiens beste forklaring på hvordan man slår det engelske landslaget

Ifølge ESPN får van Bronckhorst nå muligheten til å få innsyn i styre og stell hos Manchester City – uten å være blinket ut til en av toppjobbene.

Det skal være City Football Group som har invitert den tidligerere Feyenoord-manageren, og gir gir ham nøkkelkortet til korridorene hos City og New York City FC. Det skal i første omgang dreie seg om fri tilgang til det som skjer på akademiene, men dette lukter noe langsiktig fra City Football Groups side.

Les: Costa fortet seg med å berolige Juventus

Van Brockhorst er ikke glemt for jobben han gjorde som Feyenoord-manager, da han la Manchester United under seg med 1-0-seier i Europaligaen i 2016.

Sånn blir man helt av i den blå delen av Manchester.

(Men at dette skal være en direkte belønning for å ha senket United, den innrømmer vi var i overkant drøy.)