Liverpool drev med skittent spill

Tipper dette ikke morer Elliotts fremtidige sjef. (foto: liverpool, twitter)
Top Article ad

Det var sommeren 2018 at fotballverden tok det for gitt at Nabil Fekir skulle tre på seg Liverpool-drakten. Så skjedde noe helt på tampen som veltet overgangen. Lyon-spilleren fikk selv skylda. Nå forteller Fekir sin side av historien.

Og den går ikke i Liverpools favør.

– Det ble fortalt en masse løgner og det har påvirket meg. Spesielt det som har blitt sagt om familien min. Det har såret meg. Det har blitt sagt ting som jeg vet at ikke er sant, begynner Fekir til franske L´Equipe.

Les: Messi skulle til Premier League

Og kne-historien?

– Det som har blitt sagt, er ikke sant. Det er ikke noe galt med kneet mitt. Jeg var gjennom en rask legesjekk på Clairefontaine og kneet mitt ble aldri nevnt. Hvis kneet mitt var så dårlig som det hevdes, ville Jean -Michel Aulas da ha tilbudt så mye penger for å beholde meg i Lyon?

Les på Popidol: Tennislegenden Bjørn Borg vil prøve noe nytt – selger luksusboligen

Og Fekir har mer på hjertet.

– Vill du vite sannheten? Jeg vet faktisk ikke hva som skjedde. Det lover jeg. Jeg gjennomførte legesjekken og så bestemte Liverpool seg for å ikke signere meg. På et eller annet tidspunkt ønsket de å fremstille det som om det var på grunn av kneet mitt, men jeg tror de bare trengte en unnskyldning, avslutter 26-åringen.

Liverpool fosset videre mot Champions League-trofé -uten Fekir. For angrepsspilleren ble dette en sesong på vent. Tidlig i sommer sendte Lyon ut signaler om at Fekir nektet å signere ny kontrakt med klubben og at det var bare å komme å hente ham.

Les: Conte smekker igjen døra foran Guardiola

Liverpool satt stille i robåten, mens det var Real Betis som reiste seg og benyttet seg av muligheten til å hente 26-åringen.

Med to mål på tre kamper i La Liga virker det som dette blir en god match. Men minnet om nesten-overgangen til Liverpool viskes nok aldri ut.