Sendte personlig speider Simon Wells for å se på Declan Rice

Declan Rice

Daily Mail har gjort et stort poeng ut av at Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har sendt sin personlige speider Simon Wells for å se på den 20 år gamle engelske midtbanespilleren Declan Rice, nå planlegger de et bud som kommer til å bli saftig.

Simon Wells ble sendt for å se Declan Rice i West Hams 1-0-nederlag til Sheffield United fredag ​​kveld. – Han fikk se en defensiv midtbanespiller som var med på det aller meste av det som foregikk på banen, alle vet at Declan Rice er viktig for West Ham og det fikk man se også på fredag til tross for tap.

Les: Pepe Reina som har 285 kamper for Liverpool er tilbake i Premier League

Manchester United mangler alternativer på midtbanen etter å at både Paul Pogba og Scott McTominay er ute med skader. Midtbanen som Ole Gunnar Solskjær mente var best dekket før sesongen har vist seg på være det svakeste leddet. – Ihvertfall det defensive arbeidet som har vært meget svakt til tider. – I januar kommer klubben investere i midtbane forsterkninger.

Declan Rice har ofte blitt knyttet til en overgang til Old Trafford, og kan betraktes som en langsiktig investering gitt han fylte 21 på tirsdag og allerede har nesten 100 senioropptredener under beltet.

Han har gjort syv kamper for England siden han fikk sin første kamp i mars 2019, kort tid etter at han kunngjorde at han hadde tenkt å bytte fra Irland, som han spilte tre kamper for (vennskapskamper)

70 millioner, 80 millioner pund og til og med 100 millioner pund er tidligere foreslått for Rice, som er kontrakt med sin nåværende klubb til sommeren 2024.