Rett nederlender på rett sted? (foto: united, twitter)

Da Donny van de Beek dro til med scoring i Premier League-kampen mot Crystal Palace der resten av United-laget skuffet, tenkte vi at nederlenderen hadde gjennomført en lynrask omstilling til verdens tøffeste liga. Bare 373 minutter på ti kamper senere, skjønner vi at det ikke helt var tilfelle.

Spørsmålet flere har spurt seg, er om van de Beek egentlig passer inn i spilleplanen til Solskjær. På det nederlandske landslaget har 23-åringen en helt annen rolle, og er på god vei til å etablere seg som en av nøkkelspillerne hos Frank de Boer.

Les: Barcelona-hvalen har kjørt seg fast på stranden

På onsdag var det klart for treningskamp mot Spania. Her dro Van de Beek til med en kanonkule av en volley, som garantert kommer til å huskes av Spania-keeper Unai Simon.

Scoringen, som ble sendt i retning Manchester, kan du se hos TV2.

Etter kampen ble han interjvuet av nederlandske NOS, som var nysgjerrig på hva United-manageren forteller ham.

-Hva han sier til meg? At jeg må være tålmodig, men også at jeg må fortsette å gjøre det jeg gjør og at han ser at jeg har en bra påvirkning når jeg kommer på banen. Tiden min kommer definitivt. Og når mulighetene kommer, da må jeg være klar, sier van de Beek.

Som har ladet volley´en før neste Premier League-kamp.

Les: Pochettino ferdig med å vente på Manchester United