Erik ten Hag har fortsatt en innbitt kampvilje. (foto: Manchester United)

Uavgjort mot Tottenham, så tre seier på rad. Med 6 poeng unna Tottenhams Champions League-billett, er det en offensiv Erik ten Hag som har fått tilbake de fleste spillerne fra skade, har en Højlund som nå ikke slutter å score, sir Jim Ratcliffe har hånden på rattet fremover – og Man United har igjen begynt å vinne. Ikke bare enkeltstående Premier League-kamper, men nå tre på rad. Selvtilliten er nå på topp hos United-manageren og ingen motstandere umulige å slå.

-Jeg mener vi kan slå alle motstandere, hjemme og borte. Noen ganger på bortebane må vi tro sterkere. Vi kunne ha vunnet hos Arsenal, vi fortjente faktisk å vinne der. Vi kunne ha vunnet i Liverpool. Det handler om å tro på det, og dette laget i dag (mot Aston Villa) trodde på at de kunne vinne, det var derfor vi også vant denne kampen, sier Ten Hag ifølge Goal.

LES: Har tatt over jobben til Solskjær

Fortjente å vinne mot Arsenal. Kunne ha vunnet mot Liverpool. For supporterne hos de to klubbene kan Manchester United-managerens påstand virke latterlige, men for Manchester United handler det om på bortebane mot de beste lagene å gå inn i kampen med all energi samlet for seier. Ikke hederlig tap. Ikke uavgjort.

LES OGSÅ: Med Ørjan Nyland tilbake har det endelig snudd for Sevilla!

Manchester United er ferdig med å gå ut på Etihad, Anfield eller Emirates som underdogs.