Super sub Scott McTominay viser igjen hvordan man avgjør kamper. (foto: Manchester United, x)

På søndag skulle Manchester United få teste seg skikkelig. Selv om Lisandro Martinez forsvant tilbake på skadebenken, har Ten Hag de fleste spillerne på plass som han ønsker på kamparenaen. Reven Unai Emery ønsket velkommen på Villa Park, Aston Villa skulle vise de har mer å stille opp med enn Wolves og West Ham. Det ble en skikkelig spennende kamp, men Emery manglet en ekstrem skotte på Villa-laget.

Vi har sett det før. Scott McTominay inn på banen når kampen står og vipper eller med United på defensiven. Den skotske landslagsspilleren har denne sesongen vist han ikke trenger mange minuttene på banen. To mål mot Brentford, det samme mot Chelsea, mål mot Sheffield United og Wolverhampton, alle kamper der McTominays scoringer har gitt Man United seier og tre poeng.

LES: Med Ørjan Nyland tilbake har det endelig snudd for Sevilla!

På søndag var midtbanespilleren igjen på plass som matchvinner med 1-2 scoringen, denne gang i det 86. minutt. Erik ten Hag digger mentaliteten til skotten.

-Mange spillere i dag kan lære av ham. Akkurat nå finnes det ikke mange spillere som er mer klar enn han er. Han er alltid klar til å komme på banen og gjøre en forskjell. Han er virkelig en super sub, men han kan virkelig også gjøre seg gjeldende fra start. Man er nødt til å rose spillere som Scott, sier Ten Hag til BBC.

Super sup. Ikke mange spillere som er mer klar når han får muligheten. McTominay tar opp en god tradisjon da en mann med navn Ole herjet i sluttminuttene for Manchester United.