Marko Grujic

Midtbanespilleren Marko Grujic som er på lån hos Porto fra Liverpool har i det siste blomstret opp i Portugal og leverer nå hver gang fløyta går. De glemte Liverpool stjernen har «æren» av å være den første spilleren som ble hentet til Anfield av Jürgen Klopp, signaturen kom i januar 2016 og selge overgangen til de røde i juli.

Selvsikre Porto er klare til å kjøre ned Liverpools pris for en permanent avtale, både Porto og Marko Grujic vet at Liverpool ikke tenker å hente han tilbake. Serberen spilte bare i Premier League i sesongen 2016/17. Faktisk signerte han deretter tre låneavtaler i Cardiff og Hertha Berlin.

Les: Sergio Ramos: Ferdig i Real Madrid etter 16 år

Det var en meget forvirret Marko Grujic som ble lånt ut på nytt før denne sesongen, han fikk svært varierende signaler om fremtiden i Liverpool, en usikkerhet han tok med seg til Portugal med manglende leveranse som resultat. – Nå har det imidlertid snudd!

I følge Record har han vist seg å være en ‘hyggelig overraskelse’ for klubbhøvdinger med sine prestasjoner. Som sådan begynner Grujic og klubben å ombestemme seg over hans faste opphold.

Grujic har ‘vist’ at han er verdig en langsiktig rolle med Porto, og klubben legger nå opp til å snakke med Liverpool om en overgang.

Les på Popidol: Blar opp 4 milliarder for Daniel Craigs «Knives Out»

Videre føler Porto seg visstnok trygge på at de kan få en anstendig pris for midtbanespilleren.

Liverpool satte ikke inn en kjøpsopsjon i avtalen, med Record sa at Porto takket nei til Merseysiders ‘pris på 23 millioner euro i fjor sommer. – Porto mener at de kan få «gunstige forhold» i forhandlingen i og med at Liverpool ønsker å selge fortsatt.

Et «gunstig forhold» er Liverpool sitt ænske om å knytte til seg lånestjerne Ozan Kabak og RB Leipzigs Ibrahima Konate.