Det er dette trynet vi skal ha etter Norges kamper.

Her hjemme er vi ikke helt klar over hvilken posisjon FC København sin nysparkede trener/manager/sportssjef Ståle Solbakken hadde ikke bare i klubben, men også langt utenfor den danske hovedstaden.

Det har vært mange roller og lange dager for den norske treneren, til tross for slappere spill og dårligere resultater var det en stor overraskelse han fikk sparken i forrige uke. FC København mente det beste for klubben var finne noen andre til å overta.

Les: Barcelona lurer på om de har kjøpt katta i sekken

Hjalte Bo Nørregaard har overtatt og på søndag var det klar for debut, det var ikke men 39-åringens debut ble ingen lykkelig affære for hovedstadslaget.

Savner Solbakken

Den danske fotballprofilen Claus Steinlein og Ståle Solbakken har i årevis skutt verbale salver mot hverandre i mediene. Nå kjenner Steinlein på et tomrom.

FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein er blant dem. I et intervju med danske Tipsbladet kaller han nordmannen et ikon, og hevder videre at Solbakken «har definert superligaen» som FCK-sjef.

Les på Popidol: Årets actionflipp! «Jiu Jitsu», Nicolas Cage og aliens»

Samtidig har Steinlein og Solbakken utkjempet mange verbale slag i mediene. Mens Solbakken har hatt suksess i Europa med sitt FCK, har Midtjylland som oftest slitt med å få til det samme. Det har Solbakken mer enn én gang påpekt.

– Hver gang Ståle har sagt europeisk, har jeg tenkt at han var en klovn, men det har også gjort at jeg har jobbet hardere. På den måten har han også vært med på å utvikle FC Midtjylland med sine spydige kommentarer, sier Steinlein i intervjuet.

FCK ligger helt nede på 9.-plass med fattige fire poeng. Det er bare 12 lag i den danske Superligaen. FC København er i nedrykkssonen. – Det danske systemet er annerledes enn vårt. – De gjør som amerikanerne og har sluttspill, hvor de dårligste 6 lagene må spille om nedrykk.