Selger gullballvinner for å finansiere spillerkjøp

Luka Modric en genial midtbanespiller
Top Article ad

Det er liten tvil om at det blir store endringer i Real Madrid denne sommeren, det som overrasker er hvis vi skal tro journalist Guillem Balagué er at de velger å selge gullballvinner Luka Modric for å finansiere danske Christian Eriksen.

Vi vet at Real Madrid har vært ute etter Eriksen lenge og at manager Zinedine Zidane kjenner seg godt igjen i danskens spillerstil. Guillem Balaguége letter i følge The Express litt på sløret:

«Jeg tror de vil selge Modric for å hente inn litt penger. Da forsvinner han, mens Eriksen kommer inn. Det er løsningen»

Les: UEFA fortsetter jobben for å rydde opp

Journalisten mener «Los Blancos» til og med vil droppe et kjøp av Manchester Uniteds Paul Pogba for å i stedet sikre seg Tottenham-stjernen. – Det kan være meget god økonomi i et slik løsning, mens Tottenham vil ønske rundt en milliard for Christian Eriksen, vil Manchester United ligge på omtrent det dobbelte for Paul Pogba.

Ifølge AS har Eriksen sagt ja til å dra til Real Madrid ved sesongslutt.

Les: Og der kom den fra Alexis Sanchez

Den spanske avisen skriver at partene muntlig har kommet til enighet om en overgang, men det gjenstår ennå at Real Madrid og Tottenham blir enige om en overgangssum.