Og der kom den fra Alexis Sanchez

Ikke så mye Top Fuel hos United.. (foto: united, twitter)

I motsetning til flere andre, tror vi ikke Alexis Sanchez er lat og umotivert. Som for alle oss dødlige, er det perioder i livet der ting rett og slett ikke stemmer – uavhenging av ukelønn. Nå kom det vi har ventet på fra Sanchez.

Ganske enkelt en forklaring på manglende resultater, eller rettere sagt en unnskyldning for prestasjonsnivået denne sesongen.

Og prestasjonene: 1 scoring på 20 kamper (11 som innbytter), sier sitt når du tapper klubbkassa for rundt 4,5 millioner kroner i uka.

Har hatt mye vondt. (foto: united, twitter)

Les på F7: Handler på nett for å være anonyme

-Det har vært en veldig vanskelig sesong. Supporterne trenger en unnskyldning. Jeg har ikke prestert som forventet på grunn av uforutsette skader. Pressen har spekulert i ting som ikke var sant. Jeg har alltid vært profesjonell på alle nivåer. Jeg ber om unnskyldning til våre supportere for at vi ikke var i stand til å nå våre mål, skriver Sanchez på sosiale medier.

Okay, skylder mest på skader, men vi får kjøpe den. 

Les: Herrera vet noe om United: Blir en tøff jobb

Forrige uke kom Calciomercato med nyheten om at Sanchez´agent hadde gjennomført et møte med Juventus sin sportsdirektør. Men selv om chileneren forsvinner, har han troen på United.

-Jeg er overbevist om at Manchester United igjen blir klubben som den var i gamle dager med Mr. Alex Ferguson, avslutter Sanchez.

En dag, United. (foto: united, twitter)

Takk og adjø.

Les: Ledet til seier mot Liverpool i 2018 – ønsker nå jobben som Celtic manager