Sean Dyche slettes ikke fornøyd med storkjøp ønsker han ikke på treningsfeltet engang

Ben Gibson
Top Article ad

Sommeren 2018 klinte Burnley til og kjøpte midtstopper Ben Gibson for 16,9 millioner euro pluss bonuser fra Middlesbrogh. – Det er mye penger for Burnley og det var da naturlig nok store forventninger til storkjøpet.

Manager Sean Dyche er slettes ikke fornøyd og er såpass irritert med 27 åringen at han ikke lenger ønsker han på treningsfeltet. – I istedenfor å forsøke å bedre situasjonen og «jobbe» Ben Gibson tilbake til en førsteelver har han gitt opp og «sendt» han tilbake til Riverside for å trene med gamleklubben uten mulighet for en retur før til sommeren.

Les: Bekreftet: Chelsea har kjøpt Hakim Ziyech

Gibson ble klubbens dyreste kjøp noensinne da han ankom Turf Moor. Burnley prøver å hente inn noen av pengene ved å skrive at: «Forsvarsspilleren gjorde det klart at han ville vekk fra Turf Moor mot slutten av overgangsvinduet»

«Dessverre for spilleren mottok ikke klubben noen bud som var akseptable. Derfor er han fortsatt under kontrakt med klubben».

Les: Kylian Mbappe får mammut lønn

Gibson som hadde sine ungdomsår i Middlesbrough har kontrakt med Burnley helt frem til sommeren 2022. – Få tror han noen sinne kommer til å tre på seg Burnley drakten igjen.