Miralem Pjanic

Det var ikke akkurat en kjærlighetsmelding som Miralem Pjanic la ut rett etter det ble klart at Ronald Koeman hadde fått sparken. – Barcelona som trolig må ut med 160 millioner kroner i fallskjerm til den nederlandske manageren, det fordi de gjorde tabben med å forlenge avtalen tidligere i år.

President Joan Laporta mener ifølge Sport akkurat som den tidligere Barcelona midtbanespiller Miralem Pjanic det tok alt for lang tid å gi han sparken. «Kanskje vi burde ha sparket Koeman før. Men vi trodde Koeman hadde fått litt selvtillit. Jeg tar ansvar for avgjørelsen».

«Hvis vi analyserer det med kaldt vann i blodet, slo vi Valencia og Dynamo Kiev, men da ble situasjonen uholdbar. Vi levde farlig».

«Vi sparket ham etter Rayo Vallecano-kampen. Vi er veldig takknemlige for ham fordi han ankom i en tid med maksimalt press og han er en klubbmann. Han er et Barca-ikon og han vil alltid være en del av historien».

Miralem Pjanic som nå er på lån hos Beşiktaş var raskt ute med et spark til den sparkede manageren, men etter å tenkt seg litt om ble det slettet. – Selvsagt ble det fanget opp!.

31-åringen gjorde følelsene sine tydelige om Koemans oppsigelse på sosiale medier, da han likte et innlegg om sparken før han la ut en Instagram-historie med en interessant bildetekst.

Les: The Times vet hva som skjer med Solskjær

«Vit når du skal la «shitten» gå», sto det i bildeteksten.

Vi vet alle det ikke er noen tapt kjærlighet mellom de to, i september hadde Pjanic følgende å si til Tuttosport:

«Han [Koeman] hadde en holdning til meg som ingen forsto,»

«Ikke engang [Lionel] Messi, som ofte spurte meg om noe hadde skjedd. Jeg kunne ikke bli i Barcelona med [Ronald] Koeman, jeg ville tapt et år og jeg ønsket å spille.»

Les: Dårligst i Premier League, men sitter utrolig nok trygt i managerstolen