Zidane er visst imponert.(foto: dybala, twitter)

Det er ikke uvanlig at spillere blir grinete når de byttes ut i kamp. Veldig få syntes de har fortjent det. Paulo Dybala må ha vært ekstremt uenig med sjefen sin på søndag mot Roma.

På italiensk og utvetydig vis «ytret» Dybala seg da han ble hentet av banen og fikk ikke med seg slutten på 2-1 seieren.

Og hvorfor er dette så spesielt?

Vi har ikke helt gitt opp at Dybala ender opp i Premier League, selv om sommerens nesten-forsøk gikk i vasken. Derfor holder vi et ekstra øye på Juventus-spilleren – og ikke minst forholdet til sjefen, Sarri.

Les: Misfornøyd Barcelona-spiller allerede landet hos ny klubb

Vi starter med Sarris reaksjon på Dybalas utbrudd.

-Hvis jeg skal være ærlig, jeg kunne ikke være mer likegyldig. Paulo kan gi meg svaret på banen, sier Sarri til Sky Sports Italia.

Les på F7: Mercedes regjerer alene på toppen

Dybala var sikkert fornøyd med seg selv etter å ha lagt opp til Merih Demials 1-0 scoring og trodde sikkert at denne kampen skulle han hvertfall spille hele veien.

5 mål og 1 assist er kanskje ikke det helt store på 17 Serie A-kamper, men når du er vant å bli behandlet som stjerne, og har fått bare fem fulle kamper av de 24 han har vært på banen denne sesongen, da skjønner vi reaksjonen.

Blir det ikke noe Champions League-trofé å trøste seg med for Dybala denne sesongen, tror vi Juventus-tiden nærmer seg en slutt.

Les: Bekreftet: Chicharito i forhandlinger med ny klubb

Vi tipper det er noen klubber i Premier League som har fått med seg uroen.