Bekreftet: Chicharito i forhandlinger med ny klubb

(foto: west ham, twitter)
Top Article ad

For oss er Chicharito Hernandez for ever and ever Manchester United-spilleren. Meksikaneren gjorde et uutslettelig inntrykk da han fosset lekent frem på Old Trafford fra 2010 og fikk med seg to Premier League-titler. Nå er det på tide å skifte kontinent.

31-åringen fant aldri roen etter tiden hos United. Kortere opphold hos Bayer Leverkusen og West Ham, og fra 2019 «en gjesteopptreden» hos Sevilla, tyder på at Chicharito ikke helt har funnet seg til rette.

Les: Manchester United gikk glipp av den neste Lewandowski

Nå kommer en ny og stor mulighet til å «komme hjem».

Det er ESPN som har fått bekreftelse fra LA Galaxy om at klubben er i samtaler med Hernendez om overgang.

Sevilla skal være interessert i å slippe sin delvis ferske spiller for rundt 90 millioner kroner. I den store sammenhengen et lite beløp, men for en klubb som LA Galaxy vil denne overgangssummen flytte den eksisterende rekorden.

Les: Valverde på vei ut – åpner opp for Semedo overgang

Derfor er det ikke uventet at representanten hos LA Galaxy forteller ESPN at ingen avtale ennå er på plass.

I mellomtiden må Hernandez kjempe for spilletid hos Sevilla, der det har blitt 15 kamper og 3 scoringer siden forrige sommer.

Det som taler for at LA Galaxy kommer til å strekke seg langt, er ikke bare ferdighetene til 31-åringen. Chicharito er en meksikansk legende som kan bety store inntekter for klubben gjennom økt interesse fra den betydelige andelen LA-beboerne med meksikanske røtter.

https://youtu.be/OmpaG8m7_WY

Også var det dette tomrommet etter Zlatan.

Les: Liverpool gir spiller prøvesmak – sparkes så tilbake til andredivisjon