Samuel Umtiti er veldig usikker

Samuel Umtiti

Den franske forsvarsspilleren Samuel Umtiti har etter diverse skader fått problemer med å spille seg inn på Barcelona igjen under Ernesto Valverde sin ledelse og hvilken status han vil ha under den nye manageren Quique Setién er også oppe i dagen.

Manchester United trenger desperat forsterkninger og vil bruke vinteren til å skaffe de, i sommer hentet de Harry Maguire til et tynt midtforsvar, men han er ute med skade. Samuel Umtiti har lyst til å spille fotball, men han ønsker ikke å være en midlertidig løsning som er der for å demme opp for skadede spillere.

Les: Torgil Gjertsen var rask til å skaffe seg besøkspass hos en ny klubb

Vil ikke kun være en midlertidig fix

Det går substansielle rykter om store kjøp i vinter og enda større til sommeren, da kan lett benken være neste stopp. – Mot Manchester City i cupen så man hvor ekstremt varierende Manchester United sitt forsvar er og hvor avhengig de er av enkeltspillere, kombinasjonen Phil Jones og Victor Lindelöf var ikke heldig.

Barcelona-stopper Samuel Umtiti havner bak både Gerard Pique og Clement Lenglet på Camp Nou, på Old Trafford akkurat nå vil han ikke havne bak noen.

Den tidligere Lyon spilleren vil spille ball og går dit han får lov til å spille mye, Arsenal og Tottenham er også på ballen.

Les: AC Milan selger Fabio Borini