Torgil Gjertsen var rask til å skaffe seg besøkspass hos en ny klubb

(c) Bilde: KFK: Torgil Gjertsen
Top Article ad

Trønderen Torgil Gjertsen er klubbløs ettersom hans avtale med Kristiansund gikk ut på dato ved nyttår. – Når en dør lukkes åpnes en ny har jeg lest på noen driste Facebook oppdateringer tror jeg. I ihvertfall nå er han på besøk hos en av minst to polske klubber som er interesserte.

Nyheten om polen turen startet med en artikkel i Tidens Krav (en avis jeg tror mest handler om hva klokka er) hvor han i en tekstmelding skrev om besøket uten å nevne klubb: «Fikk fint inntrykk av by, klubb og apparat, men ikke enig med noen ennå. Dro nedover for å få et inntrykk, så får vi se hva som skjer»

Les: Sky Sports: Fortsatt for stor avstand i forhandlingene

Senere har Eurosport meldt at det dreier seg om Wisla Plock, som ligger på en åttendeplass i Ekstraklasa den øverste serien i Polen. – Wisla Plock har ambisjoner om å kjempe helt i toppen, men mangler tyngde i sitt angrepsspiller. Her kan Gjertsen med erfaring fra sine 70 kamper for Kristiansund og deltagelse i oppturen til Ranheim ha mye å bidra med.

Les på Popidol: Man skjønner James Bond blir rimelig mørk når Billie Eilish lager tittellåta

«Jeg har noen tilbud som jeg vurderer nå, så får vi se om det skjer noe i nærmeste fremtid» sier han til Adressa, som i september meldte at det hadde vært kontakt mellom ham og Rosenborg.