Slipper i det minste engelsk klima. (foto: everton, twitter)

Det var stormende jubel i Sporten-redaksjonen da James Rodriguez tok sine første steg på en gressmatte på balløya. Etter at han hadde røket uklar med Zidane, var vi overbeviste om at kolombianeren var kommet for å bli i verdens tøffeste liga.

Siden september 2020 har Everton hatt tilgang på spilleren noen betegner som overvurdert, for oss andre en av de mest undervurderte angrepsspillerne i fotballsirkuset. Så da Carlo Ancelotti hentet sin gamle elev fra Real-tiden, var vi ikke i tvil om at dette ville bli perfect match.

Les: Sport Bild: Manchester United gjør nytt fremstøt mot ving til 550 millioner kroner

Selv om det har blitt noen skadeavbrekk, vitner 5 scoringer og 3 assists på 17 Premier League-kamper om at 29-åringen har spilt en rolle i Evertons knallsterke sesong i ligaen, fem fattige poeng utenfor topp-fire.

Alt duket for en permanent overgang, skulle vi tro. Ikke ifølge en spansk nettside som følger Real Madrid tett. Defensa Centrals kilde tett på Real, hevder Rodriguez sliter med kulturen, den ekstremt fysiske fotballen – og ikke overraskende været.

I tillegg hevdes det at Rodriguez ønsker en retur til hovedstaden, men styre langt unna Zidane. Diego Simeone og Atletico Madrid skal være på toppen av ønskelista til 29-åringen.

Vi satser på at dette er tull, tøys og fanteri. Rodriguez er som skapt for Everton og Carlo Ancelotti.

Les: Frontløperne blant de Europeiske fotball-ligaene